Ако Делиорманът има своята гордост, наречена Лудогорец Разград - футболния

...
 Ако Делиорманът има своята гордост, наречена Лудогорец Разград - футболния
Коментари Харесай

Д-р Хасан Адемов в Кърджали: ДПС е политическият шампион

 Open photo

 

Ако Делиорманът има своята горделивост, наречена Лудогорец Разград - футболния първенец, то и Кърджали има своята горделивост - политическият първенец Движение за права и свободи. Това съобщи общественият специалист на Движение за права и свободи доктор Хасан Адемов на предизборна среща в Кърджали.

Трябва да имате ужасно самочувствие, тъй като постоянно Движение за права и свободи Кърджали сте били номер 1, акцентира доктор Адемов.

Той подчертава върху две тематики вложенията и демографската политика.

Всички кметове от Движение за права и свободи имат по 10, 20, 30 подготвени плана, които чакат финансиране. Но съществува огромно разстояние сред тях и Брюксел, където на трупчета стоят 60 милиарда лв. и чакат България да си задейства Плана за възобновяване и резистентност. Проектите са за инфраструктура, просвета, районно развиване, околна среда. Само за обществена политика в Плана има 800 млн. Къде са тези пари? Нямат ли хората потребност от обществени асистенти, персонални асистенти, попита доктор Адемов.

Цяла Европа се е обединила. Навсякъде ръководещи и съпротива сядат и вземат решение проблемите. Вземат антикризисни ограничения, с цел да оказват помощ на хората и да вървят напред. Докато ние към момента не сме си написали домашното и се караме ту за парапета, ту за митницата в Капитан Андреево, възмути се общественият специалист на Движение за права и свободи.

Едните споделят „ ние ще се оправим с хаоса “, макар че те го сътвориха. Другите желаят да ни довършат като споделят „ да довършим започнатото “, разяснява доктор Хасан Адемов. И акцентира, че точно по тази причина главното обръщение на Движение за права и свободи е сигурност и непоклатимост.

Демографската рецесия отива към злополука. Официално от националната статистика през 2021 година са родени 58 678 живи деца. Знаете ли какъв брой са умрелите предходната година? 148 000, заяви доктор Хасан Адемов. Благодарение на неверните политика на ГЕРБ и на тези, които бяха за малко във властта 50 000 средногодишно отиват да работят в чужбина, добави той. И разгласи, че съгласно печалната прогноза за България през 2050 година се чака популацията у нас да е към 4 млн.

Говорим за неверна демографска политика и ние от Движението за права и свободи сме подготвени с ограничения. Всички секторни политики би трябвало да бъдат ангажирани, безапелационен бе Адемов.

Искра Михайлова: Движение за права и свободи пределя бъдещето на цяла Европа за 30 години напред

Крайно време е Движението за права и свободи да се ангажира с ръководството на страната. Да взе участие в съдружно ръководство и да подсигурява демократичните полезности и в Европа, и в България. Това съобщи зам.-председателят на третата по величина група в Европейския парламент – „ Обнови Европа ”, Искра Михайлова на предизборна среща в Кърджали. И изясни, че това би трябвало да се случи, тъй като представителите на Движение за права и свободи в Европа чертаят от години политиката на Европейски Съюз.

Колегата ми Илхан Кючюк няма още 40 години, само че е ръководител на Европейската партия на либералите освен това за втори мандат. В АЛДЕ членуват над 70 партии от цяла Европа. Когато Илхан Кючюк влезе в една зала, стават прави министър-председателят на Нидерландия, министър-председателят на Люксембург, министър-председателят на Белгия, френският президент Еманюел Макрон. Защото Илхан си го е заслужил. Атидже Вели е първият български евродепутат, който е пълновръстен член на Комисията по земеделие в Европейския парламент. Ако нещо ще се случва в земеделието през идващите 30 години, то е минало през ръчичките и мозъка на Атидже, сподели Искра Михайлова.

Виждам в залата Неджми Али, беше ми сътрудник в Екологичен потенциал. Неджми Али беше в бюджетната комисия на Европейския парламент и определяше бюджета на Европейския съюз. Аз съм зам.-председател на групата „ Обнови Европа “ и членувам в Комисията енергетика, индустрия и нововъведения. Преди бях в районно развиване и бях ръководител на Комисията по районно развиване 2 пъти, тъй като оперативните стратегии бяха най-важното нещо за България, продължи Михайлова. И добави: „ Ние сме там и работим с цялостен екип от наши сътрудници, които ни оказват помощ. ”.

Ние дефинираме бъдещето на Европа, ние изпреварваме времето на България. В България има политически сили, които жалят за отминали времена. Едните още плачат за социализма, на другите им се желае да са едновластни ръководещи. Третите взеха решение, че страната е частна компания и могат да създадат 2,3 покупко-продажби и да я закрият, посочи Искра Михайлова.

На фона на всички тези хора, ние от Движение за права и свободи изпреварваме времето. Ние дефинираме бъдещето на цяла Европа за 30 години напред, безапелационна бе тя.

Михайлова акцентира, че специалистите на Движение за права и свободи знаят и могат. Ремзи Осман работеше в районната политика, когато в България никой не знаеше още какво е това. Неджми Али беше депутат. Юнал Тасим отбрани програмата за конкурентоспособност, когато нямаше ни конкуренция, ни дарба, ни дребни и междинни предприятия, акцентира още Михайлова.

Ние имаме войска, вие сте армията. Тази войска, в случай че мисли напред и в случай че изпреварва времето, а ние го изпреварваме, може да направи по този начин, че България да излезе от всички рецесии, безапелационна бе Искра Михайлова.

Когато Движението за права и свободи влезе в ръководството на страната Планът за възобновяване и резистентност ще доближи до всеки български жител, оперативните стратегии ще бъдат написани, контрактувани и още веднъж включени като вложения в България и общините. Можем го, правили сме го и отново ще го създадем. Можем да го създадем, тъй като сме номер 1, тъй като работим за сигурност, непоклатимост и изпреварваме времето, заключи Михайлова.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР